Camping Puntica

Camping Puntica

Reisinformatie

Zwemmen in de zee en pittoreske kustplaatsen bezoeken
De hele dag zwemmen in de zee, genieten van het zonnige weer, pittoreske badplaatsen en toeristische bezienswaardigheden voor het hele gezin. Dit is hoe je verblijf op camping Puntica kan worden samengevat. Deze camping biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie. Je plonst zo in de zee en bent niet ver verwijderd van verschillende toeristische trekpleisters. En dat allemaal terwijl je gebruik mag maken van de meest luxe faciliteiten.
 
Zwemmen in de zee
Camping Puntica ligt aan de kust in het westen van Kroatië. Je hoeft de camping niet te verlaten om een frisse duik in de zee te nemen. Vanuit de camping heb je namelijk direct toegang tot de kust. Dit is een verhard strand met luxe voorzieningen zoals stranddouches. Dat maakt het heerlijk om hier elke dag te zwemmen. Het is een bosrijk strand; de ideale kans dus om tussen twee palmbomen in een hangmat van de zon te genieten. Of ben je heel de dag in de zee te vinden?
 
Genieten van de zon en het water
Dit is een vrij rustige camping. Toch hoeven de kinderen zich hier niet te vervelen. Zo is er bijvoorbeeld een fijne speeltuin waar ze zich helemaal mogen uitleven. Het mooie van het strand van deze camping is dat zeil- en motorboten hier zijn toegestaan. Heb je geen eigen boot? Dan huur je er gewoon een op de camping. Je gaat vervolgens snorkelen, waterskiën of vissen. Of wat dacht je van een middagje windsurfen? Verder is er op de camping een restaurant en een supermarktje met alles wat je nodig hebt.
 
Je bent omgeven door pittoreske badplaatsen
Wanneer je verblijft op camping Puntica ben je omringd door toeristische trekpleisters. Om te beginnen ben je slechts 7 kilometer verwijderd van Poreč. Deze 2000 jaar oude havenstad zit vol met culturele bezienswaardigheden, waaronder de Eufrasiusbasiliek. Eigenlijk is het al leuk genoeg om gewoon een wandeling te maken door de prachtige historische binnenstad. Ook is het goed om te weten dat je al binnen een kwartiertje lopen bij Dinopark Funtana bent. Dit pretpark staat helemaal in het teken van dino’s en is leuk voor het hele gezin.
 
De rust opzoeken
Wat camping Puntica vooral uniek maakt, is de prachtige ligging. Je verblijft direct aan een strand waar je uitkijkt over de azuurblauwe Adriatische Zee. Het is een rustige plek, maar je bezoekt gemakkelijk de wat meer toeristische plekken als je daar behoefte aan hebt. De camping ligt namelijk in het pittoreske vissersdorpje Funtana. Naast het toeristische Dinopark vind je hier verschillende mooie locaties die de meeste toeristen nog niet hebben ontdekt.

Overige Informatie

Oppervlakte van de camping
4 ha
Land
Kroatië
Regio
Istrië
Plaats
Funtana
Klantbeoordeling
0.0
Camping geopend van
24-04-2024 tot 
29-09-2024

Faciliteiten

Huisdieren toegestaand

Camping Puntica

***
Bestemming: Funtana

Boek met Zekerheid bij Suncamp

Lage aanbetaling

Je hoeft slechts 10% aan te betalen.

Kostenloos annuleren

Tot 1 maart 2022 kun je gratis annuleren.

Geldteruggarantie

Voor slechts 39 euro bent je verzekert van geld terug garantie.

Restbetaling 4 weken voor aankomst

Betaal het restbedrag tot 4 weken voor aankomst.

Onze suggesties

Was de bovenstaande vakantie niet wat je zocht? Bekijk dan onderstaande suggesties eens.

Camping Platja Brava
Pals
Spanje
****
Camping Le Petit Trianon de Saint Ustre
Saint-Ustre
Frankrijk
****
Roompot Kustpark Egmond aan Zee
Egmond aan Zee
Nederland
****