Camping & Glamping Le Capanne

Camping & Glamping Le Capanne

Reisinformatie

Familiecamping met groot lagunezwembad
Vier vakantie in een klein dorp, in het noorden van Toscane. Op de camping is een groot, luxe zwembad en ook de zee is dichtbij. Camping Le Capanne is opgebouwd als een park met veel groen. Het hele gezin vermaakt zich op de camping. Jonge kinderen sluiten aan bij de kidsclub en oudere kinderen zijn welkom bij de tienerclub. Sportieve kampeerders doen mee met het Fit your Fun-programma of een ontspannende yogales.
 
Vakantiepret voor het hele gezin
Camping Le Capanne is van alle luxe voorzien en de ideale bestemming voor jouw vakantie in Toscane. Daag elkaar uit op de minigolfbaan, ga op avontuur in de wondertuin, werk jezelf in het zweet tijdens een sportles of ontspan in de zon op het nabijgelegen strand. Het strand Marina di Bibbona ligt op 2,5 kilometer vanaf de camping. In het hoogseizoen rijdt er een gratis treintje dat vakantiegangers van de camping naar het strand brengt.
 
Lagunezwembad met levensgroot zandkasteel
Sinds 2023 heeft de camping een gloednieuw lagunezwembad met een maximale waterdiepte van 40 centimeter. Het zwembad heeft een zachte bodem, waardoor het extra geschikt is voor kleine kinderen. Midden in het lagunezwembad staat een zandkasteel van meer dan 14 meter hoog met meerdere glijbanen. Kleine kinderen leven zich volledig uit in het levensgrote zandkasteel, gevuld met waterspelletjes. In de avond wordt het zandkasteel verlicht met gekleurde projecties. Dus ook wanneer het zwembad is gesloten, is het de eyecatcher van de camping. Naast het lagunezwembad ligt nog een groot zwembad om in af te koelen op warme dagen.
 
Vakantie met je viervoeter
Op camping Le Capanne is het hele gezin welkom, dus ook jouw huisdier. Honden mogen loslopen op het daarvoor bestemde losloopveld. Zo maken niet alleen de kinderen, maar ook de viervoeter vakantievrienden. Wil je de hond extra uitdagen tijdens de vakantie? Leef je dan uit op het behendigheidsparcours. Ook is er een hondentoilet, een hondendouche en een trimsalon aanwezig. Op 3 kilometer van de camping ligt een strand waar ook de hond welkom is. Zo kan jouw harige vriend lekker afkoelen. Hij heeft tenslotte ook vakantie.
 
Ontdek de omgeving
De camping ligt midden in het groene, Toscaanse heuvellandschap. Trek erop uit om de omgeving te ontdekken. In de omgeving vind je genoeg wandelroutes met prachtig uitzicht. De Ligurische kust is altijd dichtbij. Ga naar het strand vlak bij de camping of zoek juist een rustiger plekje iets verderop. De havenplaats Livorno is 45 minuten rijden. Bezoek de oude vestiging Fortezza Vecchia, vaar door de smalle kanalen van Quartiere La Venezia of wandel door de haven. De stad Pisa ligt op 50 minuten rijden vanaf camping Le Capanne. Bewonder de toren van Pisa in het echt, loop over het Piazza dei Cavalieiri en ga winkelen in de Borgo Stretto.

Overige Informatie

Oppervlakte van de camping
9 ha
Land
Italië
Regio
Livorno
Plaats
Bibbona
Klantbeoordeling
0.0
Camping geopend van
24-04-2024 tot 
29-09-2024

Faciliteiten

Huisdieren toegestaand

Camping & Glamping Le Capanne

***
Bestemming: Bibbona

Boek met Zekerheid bij Suncamp

Lage aanbetaling

Je hoeft slechts 10% aan te betalen.

Kostenloos annuleren

Tot 1 maart 2022 kun je gratis annuleren.

Geldteruggarantie

Voor slechts 39 euro bent je verzekert van geld terug garantie.

Restbetaling 4 weken voor aankomst

Betaal het restbedrag tot 4 weken voor aankomst.

Onze suggesties

Was de bovenstaande vakantie niet wat je zocht? Bekijk dan onderstaande suggesties eens.

Arena Stoja Campsite
Pula
Kroatië
***
Terra Park SpiritoS
Kolan
Kroatië